Polisztirol akció

Polisztirol akció | Polisztirol árak | 2020 | Országos szállítás!

2020-01-29

Homlokzati polisztirol akció | Grafitos polisztirol akció | Lépésálló polisztirol akció | Járható padlás szigetelés akció |

 

Lépésálló grafitos polisztirol akció 2020 - HIRSCH® EPS100, EPS150 | aljzatszigeteléshez, tetőszigeteléshez:

 téli-grafitos-polisztirol-akcio-2020-01

Akciós árakért kattintson a fenti fotóra!


 

Homlokzati grafitos polisztirol akció 2020 - HIRSCH® | külső hőszigetelő rendszerekhez:

Cellás szerkezetű, hőre lágyuló, kiváló hőszigetelő, gazdaságos, a szálas szigetelésnél fajlagosan olcsóbb az EPS polisztirol hőszigetelő anyag. Elsődlegesen a külső homlokzati hőszigetelő rendszerekhez alkalmazzák. Igen hatékony hőszigetelő, és a következő tulajdonságai miatt előnyős: könnyű, megfelelő szilárdságú, egyszerű alakíthatóság, és beépíthetőség, jó tapintású, nincs irritáló hatása, a környezetre és az egészségre káros hatása nincs.

homlokzati-polisztirol-akció-2020

Akciós árakért kattintson a fenti fotóra!


Miért jobb a grafitos polisztirol akció?

A grafit adalék a sugárzásos hőátadást csökkenti le a polisztirol cellákban, és így az anyag hővezetési tényezője kedvezőbb lesz. A 20-22 %-al jobb hővezetési tényező hasonló mértékű többlet energia megtakarítást jelent.

A grafitos polisztirol lemezek anyaguknak köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezető képességgel rendelkeznek, mint a hagyományos hőszigetelő lemezek. A termék minden más fizikai tulajdonságaiban azonos a korábbról ismert lemezekkel, így alkalmazása nem igényel új technológiát.

Általában az jellemező, hogy a jobb szigetelés minél vastagabb szigetelőréteget igényel. A grafit lemezek az elvárt értéket kisebb vastagságban is elérik, nem beszélve arról, ha a szigetelendő terület helykorlátozott.


Grafitos polisztirol akció - 2020 - HIRSCH® | külső hőszigetelő rendszerekhez

homlokzati-polisztirol-akció-2020

Akciós árakért kattintson a fenti fotóra!


EPS 100 - Lépésálló polisztirol akció - 2020:

EPS100 és Grafitos lépésálló polisztirol akció szigetelésként lehet alkalmazni lapos tetőknél, nem járható tetőknél, padlóknál, pinceszigetelések padlójánál, födémeknél, padlásfödém, betonfödémeknél, padlófűtésnél, koszorúknál, áthidalók szigetelésénél.

Hirsch_lépésálló_polisztirol_akcio_2020

Akciós árakért kattintson a fenti fotóra!


Miért a lépésálló polisztirol?

Az EPS-100 lépésálló polisztirol és grafitos lépésálló polisztirol lapok a lakóházak, középületek minden szerkezetén hatásos hőszigetelést tesznek lehetővé, főként azokon a területeken célszerű alkalmazni, ahol további rétegek aljzataként is használható, mivel az EPS 100 lépésálló polisztirol és grafitos lépésálló polisztirol terhelhető szigetelőanyag ezek mellett lényeges szempont a jelentős energia megtakarítás, illetve az ár - érték arány. Gyártástechnikája hasonló minta homlokzati polisztirol lapoké.

Lépésálló polisztirol tulajdonságai:

Az EPS 100 lépésálló polisztirol, grafitos lépésálló polisztirol és az, XPS, PUR szigetelőanyagok hangszigetelésre nem alkalmasak, mivel az akusztikai tulajdonságaik rosszak. Az épületben terjedő testhangok szigetelésére elsősorban a lágy PE habok, a nagy testsűrűségű szálas szigetelő anyagok, a rugalmassá tett lépés hanggátló polisztirol EPS habok alkalmasak, például úsztatott padlókban, a lakótereket elválasztó födémekben, a közepes, illetve nagyobb testsűrűségű szálas anyagok alkalmasak a hangelnyelésre. Az EPS 100 lépésálló polisztirol és grafitos lépésálló polisztirol szigetelőanyag hőszigetelő képességén túl a mechanikai igénybevételek tűrése is fontos szempont.

Lépésálló polisztirol alkalmazási területei:

EPS 100 Lépésálló polisztirol és grafitos lépésálló polisztirol szigetelésként lehet alkalmazni lapos tetőknél, nem járható tetőknél, padlóknál, pinceszigetelések padlójánál, födémeknél, padlásfödém, betonfödémeknél, padlófűtésnél, koszorúknál, áthidalók szigetelésénél, illetve hűtőterek hőszigetelésénél, ahol fontos a mechanikai igénybevétel (nyomószilárdság: 100 kPa) ott alkalmazható az EPS 100 lépésálló polisztirol és a grafitos lépésálló polisztirol. Ezenkívül mindenképpen ajánlott a lépésálló polisztirol használata az aljzatoknál, és ezek az anyagok már alkalmasak padlófűtés rendszerek alatti hőszigetelésre is.


STANDARD Járható padlás szigetelő polisztirol akció - 2020:

1.) A STANDARD járható padlás szigetelő polisztirol lapot szigetelésként lehet alkalmazni ha a padlás szigetelésén kívül a járhatóságot is szeretnénk megoldani. A megfelelő hőhídnentes padlás szigetelést az eltolással elkészített 4 mm-es mdf borítás biztosítja. A pontszerű nagy terhelést nem de a járhatóságot ( 100-150 kg/m2 ) elbírja ezáltal nem kell lemondani a padlásról mint tároló helyről.

STANDARD Járható padlás szigetelő lap hővezetési tényező: 0,038 W/mk


HARD Járható padlás szigetelő polisztirol akció - 2020:

2.) A HARD járható padlás szigetelő polisztirol lapot szigetelésként lehet alkalmazni ha a padlás szigetelésén kívül a járhatóságot is szeretnénk megoldani. A megfelelő hőhídnentes padlás szigetelést az eltolással elkészített 4 mm-es mdf borítás biztosítja. A nagyobb terhelést, járhatóságot ( 200-400 kg/m2 ) elbírja ezáltal nem kell lemondani a padlásról mint tároló helyről.

HARD Járható padlás szigetelő lap hővezetési tényező: 0,036 W/mk


EXTRA Járható padlás szigetelő grafitos polisztirol akció - 2020:

3.) A 22%-al jobb hőszigetelő EXTRA járható grafitos padlás szigetelő polisztirol lapot szigetelésként lehet alkalmazni ha a padlás szigetelésén kívül a járhatóságot is szeretnénk megoldani. A megfelelő hőhídnentes padlás szigetelést az eltolással elkészített 4 mm-es mdf borítás biztosítja. A pontszerű nagy terhelést nem de a járhatóságot ( 100-150 kg/m2 ) elbírja ezáltal nem kell lemondani a padlásról mint tároló helyről. A grafitos lapnak köszönhetően elegendő szigetelést biztosít már kisebb vastagságnál is!

EXTRA Járható grafitos padlás szigetelő polisztirol hővezetési tényező: 0,032 W/mk!!!

járható-padlás-szigetelés-akció-2020

Akciós árakért kattintson a fenti fotóra


Az oldalon feltüntetett árak bruttó ÁFA-s árak. Az akcióban szereplő termékek nem minősülnek konkrét ajánlatnak, az esetleges tévedésekért, elirásokért felelősséget nem vállalunk és a változtatás jogát fenntartjuk!


Ossza meg ismerőseivel, barátaival az oldalt, hogy ők se maradjanak le az akcióról: